Om Leilighet E24

Leiligheten ligger i 4. etasje i E-blokken. Leiligheten har 1 soverom i tillegg til sovesofa i stue. 1 bad, vaskemaskin på kjøkken, strykejern og brett. Godt utstyrt kjøkken: Komfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, stavmikser, brødrister og vaffeljern. Stuen er utstyrt med TV, parabol med norske kanaler og tilgang til internett. Leiligheten har en 25m2 terrasse med fantastisk utsikt som er utstyrt med 2 lekre solsenger, samt stoler og bord til 6 i rotting.

Selve anlegget ligger fantastisk til i en lett skråning ned mot Svartehavet. Utsikten er formidabel og beliggenheten nær Byala og Obzor gjør at tilgjengeligheten er god. Bassengområdet ligger noen trappetrinn nedenfor leilighetene og med full utsikt og oversikt fra egen terrasse. Bassengområdet er barnevennlig med eget barnebasseng. Området er stille både morgen og kveld med lite trafikk. Anlegget har også en liten restaurant hvor man kan kjøpe seg enkle retter og man har også muligheten til å bestille seg frokost på rommet. Ellers er det flere spisesteder innenfor gåavstand fra anlegget.

Avstanden til flyplassene i Varna og Burgas er henholdsvis 40 og 50 minutter med bil. Avstanden til Obzor er ca. 3 minutter med bil.

Byala SunBreeze Living har norsktalende vertskap og anlegget disponerer egen minibuss med sjåfør som kan leies til ulike utflukter og turer. Det er også mulig å bestille transport til/fra flyplassen dersom man ønsker det. Ønskes leiebil ordnes det med det norsktalende vertskapet via e-post. Anlegget har også egen helårs vaktmester og vakter.
 
 
Idium Web+